Brainspotting – Agentie Recrutare IT

Brainspotting este prima agentie de recrutare IT&C  din Romania, cu experienta in toate tehnologiile, pentru pozitii permanente si interim.

Suntem pasionati de tehnologie si ne propunem sa aducem pe piata instrumente si oportunitati pentru a oferi suport companiilor in imbunatatirea competentelor de recrutare si selectie. In Romania, suntem principalul partener Kenexa, o companie IBM si  cea mai mare companie de consultanta HR din lume. Acest lucru ne ofera posibilitatea de a va oferi o platforma completa de testare cuprinzand peste 1,500 de teste ce evalueaza abilitati, competente si tipologii comportamentale.

Datorita concentrarii permanente pe industria IT&C, suntem singura sursa de incredere pentru studii si rapoarte referitoare la potentialul de talent din Romania din aceasta industrie. De asemenea, in portofoliul nostru se regasesc si servicii de studii salariale si studii asupra asteptarilor candidatilor de la angajatori.

Consideram ca responsabilitatea noastra merge dincolo de recrutare si selectie, constand si in sustinerea cresterii industriei IT&C in Romania aducand laolalta candidati excelenti si angajatori deosebiti.

Pentru mai multe informatii – www.brainspotting.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>